Groen Recycling

Groen Recycling in Nieuwegein is een modern ingericht recyclingbedrijf, gericht op zowel de aanbieder van afval als de afnemer van het eindproduct

De hoofdactiviteit van Groen Recycling Nieuwegein is het innemen van groenafval en het verwerken tot een herbruikbaar eindproduct. GRN neemt diverse soorten groenafval in. Deze staan genoemd onder “inname groenafval” .

Naast het innemen en verwerken van groenafval hebben wij nog een aantal nevenactiviteiten en samenwerkingsverbanden voor biomassa.

Onze modern geoutilleerde 2,5 hectare grote locatie, is voorzien van alle voor de laatste milieuregelgeving benodigde voorzieningen. Onder andere een geheel vloeistofdichte vloer en keerwanden en een opvangbassin voor het regen en proces water van het gehele terrein.

Daarnaast beschikken wij over een weegbrug en een beregeningsinstallatie ter voorkoming van stof en intensivering van het proces. Ook het continu op het terrein aanwezige machinepark is modern. Op het terrein zijn onder andere de volgende machines aanwezig; een , mobiele overslagkraan, zware shovel, diverse zeefmachines, verkleinmachine en een ril omzetmachine.

Contact

De bedrijven binnen Van Wijk Beheer Nieuwegein