Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Groen Recycling Nieuwegein

Een overzicht van (alle) vacatures vind je hier niet. Maar dat jij deze pagina bezoekt betekent misschien wel dat jij graag deel wilt uitmaken van ons team. Dat vinden wij al een compliment op zich, dus we maken graag tijd voor een kop koffie om van jou te horen wat je zoekt. Bel even met onze collega's van personeelszaken via 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl. Zij maken dan een afspraak voor je. Tot snel!

BAS6701

Wie zoeken wij bijvoorbeeld?

Een werkvoorbereider bij Van Wijk in Nieuwegein met de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, inkoop en ondersteuning van projecten en het structureren van het voorbereidingsproces. Een regelaar, steeds op zoek naar uitdaging. Een opleiding Civiele Techniek is natuurlijk passend, maar ook een andere MBO- of HBO-er met een sterk organisatorische en technische achtergrond is welkom. Bel met 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Of word jij blij van werken in de buitenlucht en samen met je collega's de mooiste werken maken? Wij zoeken namelijk ook nog een ervaren trekker-dumper chauffeur! Ook voor deze vacature kan je contact opnemen met ons voor meer informatie.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.